Rakan Di FB

Dulu mungkin bangga la ada ramai kawan dekat fb dan tengok populasi rakan yang semakin hari semakin bertambah dan berkembang maju menyinari laman fb tersebut. Tapi tuh dulu. Sekarang nih dah tak dah. Diulang, DAH TAK DAH. Makin aku nak delete lagik ada lah. Nak approve pon kena filter2 dulu. Mana2 mutual friends yang langsung tak munasabah takdenya aku nak confirm. Bukan nak bajet hot tapi setakat jadik friends kat fb pastuh nak jaja cerita sana sini baik takyah. Dengan senang hati je aku remove kau!


Okehh bye!




22nd March 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 Yang Komen:

mye said...[Reply to comment]

nape nie cik yana?..
spatutnya msuh jgn ditmbah kwan jgn dtolak..
huhu

✿`luahan di ALAM maya`✿ said...[Reply to comment]

Untuk elakkan musuh baik takyah approve.
Pengalaman lalu mematangkan!
Pheww~

FISHERman FiRe said...[Reply to comment]

btol3...huhuhu

Fruity Cherry Heart

♥S.O.U.L♥