Let Bygone Be Bygone

Khilaf saya awak nampak
Adab saya begitu jelas kurang dimata awak
Yang salahnya saya
Yang menyakiti hati awak hanya saya.

Pernah awak terfikir bagaimana rasa bersalahnya orang yang tak bersalah?
Jangan ingat awak sorang betul
SEBAB
kot iye sekalipun awak tuh betul tapi tak bermakna orang lain tak betul.
Betul?


MEMAAFKAN - perkara yang telah lama saya pelajari.
Awak pula bagaimana?


p/s : saya hanya mampu lihat gambar dan status awak di fb. nak bertegur saya tak mampu. senyum sahajalah dan berharap segalanya lekas kembali kepada yang asal(seperti dahulu)



28th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Happy Birthday Ayah

Today is ayah's birthday okehh.
28th February 2011.
Pagi tadi lepas mandi before siap2 nak pegi class dah call ayah wish his birthday.
Hikkss!
Ayah cakap terima kasihh. ;)


Btw, to my lovely Ayah, Selamat Hari Lahir yang ke 55.
Adek sayang ayah sangat2 dan sentiasa doakan keselamatan dan kebahagiaan hidup ayah di dunia dan di akhirat. Memang sayang ayah sangat2 lah.
*kiss kiss* ;DD


Sayang ayah sangat2.
Terima kasih untuk segalanya.
Ayah doakan adek berjaya ye.
;)


28th Feb 2011



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Learn

MATUREDEXPERIENCE and INDEPENDENT.
Three things that I should learn.
Non stop.


p/s : I'm entering my 20th world start from this year maaa~




27th Feb 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Spirit

HIDUP INI SINGKAT, jadi cubalah menikmati dan manfaatkan. 
Hal terindah dan terbaik di dunia ini tak dapat dilihat, atau disentuh
tapi dapat dirasakan jauh di relung hati kita.


27th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

;)



26th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Eh Eh Kau Sentap Ke

Panas hati aku nih tak sama dengan kepanasan cuaca kat pekan Pd tadi. nafsu sekarang, rasa nak lempang muka kau sambil goyang inul. Sungguh bahabi malah bertambah sakit hati. Oke, mungkin kau tuh tak penting ataupun dengan kata lain, kau tuh langsung tak beri pape makna dalam hidup aku. Hah sekarang paham? Sebab tuh bila kau call, aku malas nak angkat, kau mesej beribu kali pon aku malas nak layan. Hoi ! Kau tuh annoying tahap alfundeksss lah banggg. Tak cukup sedar ke? Kalau terus dilayan berkemungkinan besar, bernanah-nanah lah hati nih nanti. Cara aku mudah. Kau layan aku baik, berganda2 baik layanan aku untuk kau. Tapi, bila macam gampangan kau layan aku, nuhhh gampangan kuasa dua aku kasik. BoLLehh? Gila sakit hati aku dengan perangai kau sial. Tak payah la susah2 nak mesej2 ataupun tepon aku lagi.  Benci gila babi. Puas? Pegi la sakitkan hati orang lain plak. Sumpah aku tanak layan dah. G mampos.



~Dulu kita 'kawan', tapi hari tuh kau dah start macam celaka, Hah celakalah kau sampai bebila. Fak.


p/s : Maaf, keinginan mencarut tak mampu dibendung lagi. Malah, sedang rancak bergiat dengan lebih aktif.



25th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

In Hopes ;)



24th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gotta Be Strong,YANA



24th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Heal

Sometimes all you need is a hug to make everything better.



24th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cuba

Saya cuba.
Untuk mengerti dan lebih memahami.
I'm trying very hard to understand you.
BECAUSE
Our world are different.


p/s : Mari menCUBA ;)



24th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SMS Itu

SMS yang diterima pada 23 Febuari 2011 ; 01:22AM waktu Malaysia.


" Salam..hye yana,maaf ggu..lme kte x mcg kn..dlu ari2 kte mcg..skang x mcm dlu..awk ada bf dh..tbe2 sy tringt kat awk..xpela..awk jge dri bek2 taw..Sm0ga bhgia..sy epy sgt dpt knl ngn awk..Bye2..salam..:-) "


Yang bertemu pasti berpisah. Itu pasti. Cuma keadaan dan cara perpisahan itu sahaja yang berbeza-beza. Aku manusia khilaf, berjuta kesilapan dan penuh dengan kesalahan. Kadang menyesal dengan segala episod cerita yang dipentaskan hasil ciptaan sendiri. Tak mengapa, pengalaman itu adalah medium yang akan mematangkan diri. Kepada si pengirim msj, terima kasihh kerana pernah menghulurkan salam perkenalan suatu ketika dahulu. 


Bak kata Noh kumpulan Hujan "....diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu...." 


p/s : ya, Hanya TUHAN sahaja tahu... (tersenyum pahit)






23rd February 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Update

Hai belog !
It's been long time tak ter kemaskini kan.
Quite busy and seem like i have no passion.

No passion masa tengah busy la.
Nanti kalau dah selalu free dan ada masa, aku update lah ye sampai sumer orang pon tak lalu nak baca apa yang aku post kan.
Kikikiki ;)


Oke seperti yang diketahui umum,
belog adalah medium dimana stalker mendapatkan maklumat.
So, meh aku sengaja gedik2 jaja cerita jap.
Khas untuk u ollllsss.


Ehem! Dua minggu nih aku tak boleh balik. Sila simpati.
Hal ini bukanlah kerana aku yang terlalu sukar hatta berat hati mahu meninggalkan poli nih, tetapi atas sebab kekangan2 yang langsung tak  dapat dielakkan.


Minggu nih takleh balik (untuk pelajar kamsis) sebab ada ceramah pasal Maulidur Rasul.
Tajuk ceramah "Dunia remaja dan cinta yang teragung".
Penceramah dan ceramah tersebut sangat best dan tak menyesal la pegi. Serious.Amat memotivasikan diri.
Kitorang siap berarak dalam kawasan poli sambil selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. 
(Alhamdulillah, setelah sekian lama tak join majlis2 macam nih)


Minggu depannya pulak takleh balik sebab ada macam seminar untuk modul tamadun Islam. 10 peratus markah. Adakah wajar sekiranya aku balik pada minggu tersebut? Jangan buat pasal la yana.




p/s : Sangat2 rindukan mak dan ayahh . Nak nangess ouhh ;(




19th Feb 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rasa Semalam


Antara yang dikenalpasti !!!

Puas :
Semalam dapat makan chocolate. Oke, dah tak kempunan !

Sebak :
Bila mengenangkan ada lagi insan yang lebih malang. Seharusnya aku perlu lebih bersyukur.
Yeahh, I have God, Family, Friends and awak .

Ngantok :
Ya, semalam aku mengalami kondisi kurang selesa dimana mata aku perlukan rehat segera . Ah ! Gila loser . Tak tidur langsung semalaman buat assignment usahawan. Naseb lah aku tak ditakdirkan jadik sawan. Sendiri cari penyakit. Padan lah muka. Ah, malas nak pikir sebab semasa entry ini ditaip  aku dah berada dalam keadaan yang maha puas dengan tido!

Hot :
Sangat lah panas kat luar sana tuh. Terik. rasa macam matahari tiga jengkal atas kepala. Tapi, aku tau api neraka lagik panas. Sekian, terima kasih.

RINDURINDUKAN SI PENABUR BAKTI :
Mak, Ayah. Adik rindu semuaaaaa . Tetiba rasa rindu sangat2 nih. Rasa macam nak balik sekarang. 
;(
Beginilah nasib di perantauan. Sudahlah makan pun kena discard2. 
Rasa bagai terkurang belaian kasih sayang daripada insan yang banyak menabur bakti selama nih. 
Padahal mak ayah dah limpahkan sepenuh kasih sayang. 
Aku plak laa kengkadang yang ngada2 nak touching sana sini. 
Bertuah punya anak kan?
Mak, nak makan masakan mak. Nak kacau2 mak kat dapur tapi tanak tolong mak masak. Rindu nak panggil mak camnihh. "Mak......gedik!" hehehe.. 
Pastuh mak pulak senyum malu2 gedik . ;) 
Rinduuuuuuuuu laaaa . Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!



14th Feb 2011





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Night

Malam yang gelap.
Gelap yang malap.
Suram sangat sebab semua dah tidur .
Aku je yang masih mampu berjaga. Haihh, awal lagikk besok bukan ada class. ;)
Nak ikutkan ada je benda yang aku nak cerita,
TAPI
tak tau nak mula dari mana.
Masih mencari-cari dimana pucuk cerita dan dimana pula bakal pengakhiran cerita nanti.
Adoyyy!
Ah, senang2 besok2 je aku ceritakan.
Senang bukan?
Oke daaaaaaaaa ~
Selamat Malam semuaaaa !




p/s : dapat jugak menambah bilangan entry ! ;DD






13th Feb 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Duniawi

Omaigod !
Sangat penat .
Rindu pulak nak rasa bosan2 sampai tak tau nak buat ape .


Tepu sungguh otak minggu nihh
I NEED REST !!!
=.="


~ Chocalate, Ice-cream, Choclate, Ice Cream, Choclate, Ice Cream ~



9th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tolong Ingatkan Aku

p/s : ingatkan aku study rajin2 BUKAN rajin2 mengkomenromen kat fb sana tuh . ;)




MID TERM :

Rabu 9/2/2011 - Pembentukan Personaliti

Jumaat 11/2/2011- Usahawan


QUIZ :

Jumaat 11/2/2011 - Usahawan (Kuiz 2)


ASSIGNMENT SUBMISSION :

Isnin 14/2/2011 - Usahawan

Selasa 1/3/2011 - Note Taking
(Kertas Kerja 'BBQ Night Party')


esok plak yakni hari Rabu 9/2/2011 kena hantar latihan usahawan dan draft untuk business plan . takyah pelik lah. aku memang suka tangguh2 kerja. dah biasa dah rasa menyesal buat kerja lambat2. 
Urgghh.. bz, busy dan bz lagikkk !!! Penat laaaa . Nak pengsan plak bolehh???????



8th Feb 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sigh~

Mungkin perlunya merasa sebuah 'kehilangan' terlebih dahulu,
supaya 
setiap manusia yang dangkal itu lebih matang untuk mengerti bagaimana pula cara untuk menghargai.
=.="

Ikhlas,
Norliyana Radzali




7th Feb 2011 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Respect

Kalau ya pon tengah marah,
jangan sampai lepaskan marah awak tuh kat orang lain.

Belajar2 sikit respect orang walaupon awak lebih lama hidup daripada saya.
Jangan sampai sakit hati awak tuh buat hati orang lain plak jadik sakit.
Lagi2 hati yang dah sememangnya sakit tambah berdarah-darah plak disebabkan awak yang tengah sakit hati.


Mari benci-membenci.



6th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Manusia Berubah

Sekali berkawan selamanya kita tetap kawan.
Walau jarang2 hangout, kadang2 je dapat bersembang panjang,
itu tak bermakna kau bukan kawan aku.
Kalau masa raya aku tak dapat menjengah ke rumah kau,
apa salahnya kau plak yang bertandang ke rumah aku.

Kiter kan dah sama2 cakap
"BESTFRIEND FOREVER"
Ya, kawan selamanya cuma keakraban itu aje berkurangan.
Mana mungkin kita dapat bersama2 macam dulu.
Masing2 punyai hala tuju sendiri.
Semua akan berubah mengikut suasana dan peredaran zaman.

Ya, manusia memang akan berubah.
Mengertilah.

Yang dulu takde pakwe, sekarang dah pandai buat maksiat.
Kalau dulu selekeh, sekarang pakaian dah macam kafir.
Berubah kan?

Sudah, tak perlu terasa2 hati.
KITA MASIH KAWAN.
;)



p/s : .....dan mana mungkin aku lupakan segala kenangan kita semua dulu. Lagi2 alunan nya yang merdu lagi mengasyikkan.




6th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tamat Segala Hiburan

Tajuk kalau tak gelabah, tak boleh ke?

Hari nih dah nak ke PD semula.
Arggghhh!!!
Balik ke tempat yang hiruk-pikuk dan penuh dengan drama kota.
Cewwaaahh! Hahaha.
Rasa macam belum puas aku tergolek-golek kat rumah,
ronggeng2 dengan kengkawan.
Nak hiburan lagikk pelissss ..

=.="



6th Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bukan senang nak rasa SENANG

Kelmarin, Semalam, Hari ini.......


Letih nak jawab pertanyaan yang sama.
Once aku kata tunggu dulu, kau boleh faham?
Kesabaran tak perlu di ajar, tanam dalam diri.
Belajarlah untuk mengerti.


Banyak lagikk benda lain yang aku nak kena pikir selain memikirkan hal kau.
Bukanlah penting sangat. Yang kau kecoh nak cepat2 sangat kenapa?
Orang lain cekik mencekik nak kasik kau rasa senang.
Jangan susahkan orang lain boleh tak?
Kalau kau nak senang tapi tanak rasa susah, itu maknanya kau nih menyusahkan.




Pening.






5th Feb 2011





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cerita Kawan

Ingatkan nak hapdate blog semalam. Tapi kepala yang maha berat nih merengek-rengek mahu dialaskan bantal segera. Sekarang dah demam. Sapa nak jawab? Isskkk. Sampaikan tak larat nak teman wana dengan model pegi sarapan pagi tadi kat Tun Teja, Presint 9. Sorry ye korang. =|


Alkisahnya begini. Semalam cik yana  pegi The Mines. Cadangnya nak carik dress untuk DSK Night nanti. Sayang cik yana yang dua orang tuh temankan. Baik kan dorang? ;) (nasib baik dorang tak tau blog aku!) Hahaha. Gila lah minah berdua tuh. Betul2 jadik consultant untuk cik yana. Bersungguh-sungguh carik itu carik ini, survey yang itu, yang ini. Tapi tak beli pon lagik. Sebabnya, kawan cik yana ada cakap, kat Sg. Wang pon ada jugak kedai2 dress. So, semalam pegi Mines untuk2 survey2 je dulu, makan2, tangkap2 gamba, jenjalan sampai dah tak tau nak jalan mana lagik. Bolehh? Haha. Lepas balik dari The Mines, lepak2 kat rumah kejap. Lepas tuh keluar balik pergi bergamba kat bawah Masjid Putra. Ohh riangnya rasa hati bila kitorang bertiga je kat situ. So, tak segan sangat lah nak hamik gamba gaya apa sekalipon kan. Tett! 


I dah tak larat nak menaip youuu. Takde idea pon sekarang hah. Oke, just enjoy dengan beberapa pic syiokk sendirikk kami! ;)




;)

Lesung pipit dia! ;)

" In agood times, In a bad times,
Friends just won't leave by your side.. "
So, dah habis manja la tuh?

See ! Dimple dye. Manis kan?
Del, awat hang nyorok?
;)

Mines bosan kan u olls?

Bestie ;)

 
Safwana Mumtaz @
Wana Mun saye!

Fatin Liyana & Norliyana.
;)
Model sangat cantik ouhh..

Hah, yang nih ! Adeyy. 
Makcik 2 orang tuh beria bebeno mintak aku pakai selendang.
Merayu-rayu weh. Haha.
Yelah, aku turutkan kemahuan mereka.
Tapi, ini yang terakhir oke!
Muka nampak bulat la.. Huh GEMUK.!
Omaigod.


p/s : Banyak sangat gambar semalam. Tak larat nak upload dah. Yang penting semua gambar cik yana nampak gemuk. Mencikkk! Tapi cik yana kurus ke? haihh.



5th Feb 2011









Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Eden Toraaiii

Punyalah lama nak tunggu BERUK nih berada dalam kondisi yang stabil supaya aku dapat menaip entry kali nih dengan jayanya tanpa ada sebarang provokasi mahupun anasir2 luar yang cuba mengganggu untuk aku bercengkarama di blog sendiri. 

Iskkk. Gila lah line celcom sekarang. Bagaikan seekor binatang yang perlu kita lakukan proses penyamakan(samak) jika tersentuh 'beliau'. Haiihh. Lembab gilaaa. Oke, stop mencaci dan mengkeji ye.

Baiklah, tajuk entry yang dipilih adalah ' Eden Toraaii ' atau dalam Bahasa Malaysia nya adalah 'Saya Cuba'. Engat betul2, 'Eden Toraaiii' tau ! Bukannya edentotapcool.blogspot.com tuh. Yang tuh blog kawan aku. Maizatul nama diberi. Hahah. Itu sahaja nak cakap mengenai tajuk entry, terima kasih. ;)

Whatever! hehe.

Hah, nampaknya hari 'Khamis', iaitu hari ini bakal melabuhkan tirai dalam masa beberapa jam sahaj lagi. Aku panik. Kaget disitu! Cayalah, assignment tak bersentuh, alergi barangkali. Latihan2 yang dipertanggungjawabkan untuk disiapkan dengan jayanya belum aku telek lagik. Nota usahawan belum sempat aku try2 usha. Gila teruk wahai si yana.Banyak betul rupanya kerja2 terakru aku. Kenapalah 'kesedaran' baru muncul datang memeluk aku sekarang. Kenapa tidak 2,3 hari lepas. Adoyy..Adoyy..Adoyy!

So, dengan beraninya aku di sini tanpa perasaan was2, curiga beserta syak wasangka jauh sekali untuk berasa riak tak terduga MEMUTUSKAN untuk mula buat kerja2 tuh sikit demi sikit sejurus selepas entry ini di publishkan. Serious, betul. Aku tak tipu. Tak percaya jugak? Lantak lah. Orang dah cakap betul2 nih.

Oke, nafsu ke arah menyiapkan kerja2 yang tertangguh dah mula bergelora. Apa kata, kita jumpa di lain entry. Tata semua. ;)



Tamat.




3rd Feb 2011


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Love Never Fails
















3rd Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alahaaaiiiii

Mulalah aku rasa nak benci-membenci, keji-mengeji nih. Boleh tak kalau kaw jangan buat aku rasa meluat disaat aku sedang berbahagia waktu cuti kali nih. Isskkk. 


Kalau berkawan tuh tak payah la menggelabah sangat. Rilek2 sudah. Kalau tak kasik 'kawan' kaw berkawan dengan orang lain, serupa kaw letak 'kawan' kaw tuh kat celah kangkang je. 
(Maaf, agak kasar.. Tapi nih realiti) 


Nak risau2 sangat kenapa? Takde aku nak kebas 'kawan' kaw tuh. Sesaat aku assume dia sebagai kawan, selamanya dia tetap kawan. 
Ngerti kamoooo?




p/s : nak gelak sampai pengsan!








3rd Feb 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tanda2 Anda Telah Jatuh Cinta


1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.


2. Anda akan sentiasa merindui dia.


3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.


4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.


5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.


6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.


7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.


8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.


9. Dia sentiasa di fikiran anda.


10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.


11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang diri dia.


12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.


13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda.





2nd Feb 2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Fruity Cherry Heart

♥S.O.U.L♥