Untuk Kau Si BUSY BODY

Hah bukan ape. Kalau boleh jangan lah menggelabah sangat dan jangan kasik aku menyampah kat kau di saat aku cuba tanamkan beta dalam diri. Haktuiihhh. Yang kau susah2 nak kasi aku benci kat kau nape? Pelik. Perlu ker sibuk2 hal orang? Sukahati aku la nak datang kelas ke, tanak datang ke, nak datang cepat ker ataupun nak datang time lagi 5 minit nak habis. Bajet kau punctual la?  Lecturer takde pape sangat kau lak lelebih pahal? Untuk makluman, sekarang perasaan meluat nih dah berganda-ganda.


Sentap? G mampos. Mari benci-membenci.




21st March 2011

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Yang Komen:

cik ecah!!! said...[Reply to comment]

sy sngt suke dgn entry anda pada kali ini.... buley sy postkn di FB engak.... baru la hot ckit... =)

✿`luahan di ALAM maya`✿ said...[Reply to comment]

Macamm sialll!
Hahahaha

Fruity Cherry Heart

♥S.O.U.L♥