Cerita Sabtu ; 23 Oct

`Lesen Ohh Lesen`


Memang hari sabtu dan ahad aku tak sentuh pon blog dan fb.. Malas ! Ajaib betul kan.. 
Sejak biler entah aku pandai nak malas2 me'laghokan' diri depan laptop untuk beberapa jam lamanya .. 
Em,hari sabtu pada waktu pagi yang tak semekar bunga di pagi hari aku start blaja kreta kat Bangi . 
Seronok pulak biler dah tawu bawak sket2.. Cikgunya senang pahamkan aku . 
Oke, terima kasih . 
Kat litar tula aku blaja memandu,
(ee, skema nyer laaa) nasib baik tak rasa nervous sangat2 sbb cikgu tuh memang bertauliah dan berjaya buat aku rilex and finally aku pon dah boleh bawak kreta dalam litar tuh sorang2 tanpa cikgu disebelah. Hikhikhikk .. Bangga siket .
Tapi apa yang aku perasan time aku bawak kreta tu, selalu sangat makan jalan ! 
(Cett, malu...maluuu ! Jangan gelak la weh, aku kan baru blaja, first time lakk tuu. So, normal bukan?) 
Untuk minggu yang akan datang, mahu belajar sungguh sungguh oke ! ;DD


Lesen 'L' Cik Yana dah ada tau..
;)



Saba yer Lesen 'P',
Cik Yana tengah berusaha nak dapatkan awak !
;)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 Yang Komen:

Anonymous said...[Reply to comment]

haha. go go chaiyok yana! blaja kete senang jerr! tunggu nak test dgn JPJ nnti. time tu kau ngorat je abg JPJ tu. confirm lulus! haha

-SZ-

`Sweet Sour` said...[Reply to comment]

tenkiyuuuu syda !! ;DD
oww, ngorat yerrr ..
menarikkkk jugakk.... hhahah



p/s : SZ stand for Shahida Zainudin..
yeahh, I gt it !! ;)

mye said...[Reply to comment]

jgn lupa ngorat abg jpj tu sng ckit nk lulus..
hahhahahaha

Fruity Cherry Heart

♥S.O.U.L♥