Through My Window

haaa...window itu tingkap bukan? 
tapi jangan lah anggap tingkap ..
UP sket !! 'jendela' lahh.. oke?? hak hakk ...


aku rasa tajuk nih takde kena mengena pon sal story yang bakal aku ceritakan pada reader2 sekalian .. ;) tapi takpe, just suke2 nak live up my mood . .
almaklumlah baru sampai tompek kojo haa 
yela jap agy nak mulekan kerja , tanggungjawab, amanah bla bla blaaaaaa...... 
(saya pelajar practical dari Politeknik Port Dickson jeaaa)
jadi, aku tekad biarlah aku memuntahkan cerita pagi nih kat blog dulu yerrrrr .. hiiikkkks !


korang, meNUNGGU itu menjemukan kan? atau ayat  dah sangat familiar ngan kiter penantian satu penyiksaan..  malah 'penunggu' itu sesuatu yang menakotkann ! eh,eh .. aper nihh . out of topic plakk .


menunggu dan sedang tunggu tak banyak bezanya ..  ditunggu, akan tunggu serta I waiting for you ketara perbezaan nya aku rasa .. 


haihh, korang tawu takk .. 
ary nihh aku dah jadik seorang 'penunggu'  (hoi, bukan penunggu hantu tu oke !) maksod aku, aku menunggu kehadiran 'sesuatu' ..  dan pada ketika aku sedang menunggu itu, aku sangat lah tak sabar dan mata aku berulang kali melihat jam tangan yang ader kat tangan .. (agak dan tersangat mustahil org pakai jam kat kaki)


penat aku menyabarkan diri oke ! yela, selalu 'dia' on time hari nih buat pangai lakk . .. rasa nak memberontakk jer tapi melihatkan keadaan sekeliling maka aku fikir, tak seharusnya aku memberontak kat situ...kang ader lak kate aku gila ..


menunggu dan terusss  menunggu....... lepas 40 minit aku tunggu 'si dia', makanya 'dia' mula menampakkan tanda2 yang 'dia' bakal hadir jap lagikk depan aku .. perrgh, aku berdiri dan get ready ... perkemaskan 2dung dan baju kurung yang aku sarungkan kat badan nihh (ari nih aku pakai baju kaler ceklaaat ;DD) 
yes, 'dia' makin dekat...................................................................................












aku dok tunggu 'dia' nihh lar weehhh .. 
haiihh.. 40 minit terbuang begitu sahaja
;)



CONCLUSION : kiter yang tunggu BAS bukan BAS tunggu kiterr so, sukati lah 'dia' nak lambat or terhegeh-hegeh..  . peace ! ;)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 Yang Komen:

cik ecah!!! said...[Reply to comment]

ek eler ingat an tgu seseorang yg penting ar td!

`Sweet Sour` said...[Reply to comment]

bukan seseorang yang penting ..
tetapi 'sesuatu' yang pentingg .. ;DD
sila klik kat kotak 'suka sangat'
hhhahahaha

cik ecah!!! said...[Reply to comment]

xnk...!
x der kotak unlike ker??

`Sweet Sour` said...[Reply to comment]

babiikkkkkk kaw cahh

Fruity Cherry Heart

♥S.O.U.L♥